Wild serveren? Raadpleeg eerst de wildkalender!

Vooral in de herfst en winter houden je klanten wel van een sappig stukje wild. Hert, fazant, haas, … er is een groot aanbod om uit te kiezen. Maar wild is niet altijd beschikbaar – er mag namelijk maar tijdens een korte periode in het jaar op gejaagd worden. Daarom is het handig om de wildkalender te raadplegen bij het samenstellen van je menukaart.

wild eten wild gerechten wildseizoen

La tête de choux

Recept uit ons CHEF-magazine: La tête de choux

Chinese kool recepten vegetarisch koken vegetarische gerechten veel groenten eten

Tartaar van gerookt lamsvlees met rozemarijn, aubergines, zure room

Recept uit ons CHEF-magazine: Tartaar van gerookt lamsvlees met rozemarijn, aubergines, zure room

lamsvlees lamsvlees gerechten recepten

Lamszwezeriken, kool, hazelnoot, wei

Recept uit ons CHEF-magazine: Lamszwezeriken, kool, hazelnoot, wei

lamsvlees lamsvlees gerechten recepten

Lamsschouder, schorseneren, pastinaak

Recept uit ons CHEF-magazine: Lamsschouder, schorseneren, pastinaak

lamsvlees lamsvlees gerechten recepten