Cateringmateriaal: alles voor een geslaagd event

Elk feest staat of valt met de catering. Dat liefde door de maag gaat is niets nieuws onder de zon, integendeel, het wordt keer op keer bevestigd. En voor een degelijke catering, zijn er drie zaken nodig: Ingrediënten, cateringmateriaal en goed personeel. Wie gezegend is met een degelijke ploeg, of het zelf doet, kan zich focussen op de twee andere punten. Alvast wat tips…

catering traiteur event catering

Carpacciorolletjes

Snij de tomaat in blokjes en hak de rucola fijn, meng met de groene pesto. Schik sneetjes carpaccio en verdeel er de farce over.

recepten koken

Vlees voor de barbecue en de grill: brochettes maken

De overheerlijke geur van gebraden vlees, de kruidenaroma’s en de smaak van gegrilde groenten: barbecue is gewoon hét zomermaal bij uitstek. Voor de meeste Belgen begint de zomer dan ook pas echt als ze hun eerste barbecuemaaltijd achter de kiezen hebben. De saté is en blijft de populairste barbecueklassieker, niet alleen bij ons, maar over de hele wereld. Verwen je gasten op brochettes met een exotisch tintje!

brochette barbecue recepten saté recepten

Boule de New York: Cronuts

Le Cronut, pâtisserie mi-donut, mi-croissant, a été élu meilleure invention de l’année 2013 par le Time Magazine. Et depuis cette année, cette création du Français Dominique Ansel, propriétaire d’une boulangerie du même nom à New York, est également disponible chez nous.

koken

Belgische bieren en kaas: de ideale combinatie

Kaasschotels zijn niet weg te denken uit de menukaarten van restaurants en cafés. Heel het jaar door is kaas populair: als tussendoortje, bij het aperitief of om een diner smaakvol af te sluiten. Bij een kaasschotel hoort uiteraard een drank. Heel wat mensen opteren nog altijd voor de klassieke rode wijn, maar waarom geen Belgisch bier serveren? Er zijn heel wat Belgische bieren die perfect passen bij de typische smaak van kazen.

belgische bieren bieren kaasschotel