lamsfilet-en-kalfszwezerik-met-morieljes

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Ingrediënten

  • 30 g kalfszwezerik
  • 10 g bloem
  • 5 ml Phase with Natural Butter Flavour
  • 20 g morieljes
  • 10 g truffelsap
  • 100 g lamsfilet
  • 2,5 g Knorr Primerba sjalot
  • 6 g Knorr Professional droge fond lamsjus
  • 5 g melkerijboter

Bereiding

Blancheer de kalfszwezerik en leg deze daarna tussen 2 gewichten. Reinig ze na het afkoelen en verdeel in porties. Bestrooi de porties met bloem en bak deze in verhitte Phase. Spoel de morieljes voldoende af en laat deze weken in water. Bak de lamsfilet rosé in de verhitte Phase, deglaceer de pan met het vocht van de geweekte morieljes en voeg het truffelsap toe. Stoof de uitgelekte morieljes aan in een beetje Phase, voeg de sjalot en het deglaceervocht toe. Leng aan met water, breng aan de kook, los er de lamsjus in op en laat 3 minuten sudderen. Monteer met klontjes gekoelde boter.

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails

Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails