gegrilde-zeeduivel-met-lasagne-van-groene-asperges

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Ingrediënten

  • 30 g Knorr Collezione Italiana deegwaren lasagne
  • 160 g fijne groene asperges
  • 20 g Knorr Quattro Formaggi-saus
  • 8 g Knorr Primerba rode pesto
  • 10 g mozzarella, geraspt
  • 180 g zeeduivel
  • 50 ml Hellmans sandwichsaus rode paprika
  • 30 g aubergine
  • 25 g zongedroogde tomaatjes

Bereiding

Kook de lasagne gaar in lichtgezouten water en koel af in koud water. Schil de asperges, kook ze beetgaar en koel ze af onder koud stromend water. Breng 100 ml water aan de kook en los er de Quattro Formaggi in op. Bedek de bodem van een ovenschotel met een laagje saus en vervolgens met een laag lasagne, licht ingestreken met rode pesto. Schik er de groene asperges op en nappeer met een dun laagje saus. Herhaal dit 3 maal en bedek het bovenste blad lasagne met de mozzarella. Verwarm de aspergelasagne in een warme luchtoven gedurende 10 minuten op 170°C. Gril of bak de zeeduivel. Verwarm de Hellman’s sandwichsaus met rode paprika en serveer de zeeduivel met deze saus. Werk het geheel af met gefrituurde julienne van aubergine en gedroogde tomaatjes.

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails

Whisky cola

Recept voor een basis whisky cola.

cocktails