asperges-met-gepocheerd-ei

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Ingrediënten

  • 25 ml Solo Professional Culinaire
  • 2,5 g Knorr Professional schaaldierenfumet
  • 8 g Knorr Gourmet hollandaisesaus
  • 10 g melkerijboter
  • 160 g asperges
  • 1 ei

Bereiding

Verwarm het water en de Solo tot ongeveer 100°C. Voeg de schaaldierenfumet toe en laat het ongeveer 2 minuten koken. Voeg de Hollandse saus toe en laat 2 minuten pruttelen. Meng de boter onder de saus. Schil de asperges en blancheer ze kort. Pocheer het ei.

TIP: garneer met garnalen


Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails

Whisky cola

Recept voor een basis whisky cola.

cocktails