moemoesidee

Idee van moemoe

Dit heb je nodig voor 1 l (4 glazen)

  • 1 l Charlie’s Juice vers sinaasappelsap
  • 200 g rabarber
  • 0,1 l Rioba rietsuikersiroop
  • 4 takjes basilicum
  • Citroenzeste (optioneel)

Zo maak je hem

  • Snij de rabarber grof en laat samen met de rietsuikersiroop 10 minuten op een zacht vuur koken. 
  • Laat half afkoelen en mix de rabarber. 
  • Voeg het zeer koude sinaasappelsap toe en mix nog eens.
  • Giet het mengel in een glas en werk af met een takje basilicum en eventueel wat citroenzeste. 
Tip: Kleur eventueel bij met Peychaud’s bitters of wat rode biet.

Gelakte aubergine, zeewiersalade, peterseliewortel

Horeca Expo Demokeuken gerecht: Gelakte aubergine, zeewiersalade, peterseliewortel

horeca-expo

Filet van fazant met ajuin, butternut en rode biet

Horeca Expo Demokeuken gerecht: Filet van fazant met ajuin, butternut en rode biet

horeca-expo

Disk Sapphire by Elements

Horeca Expo Demokeuken gerecht: Disk Sapphire by Elements

horeca-expo

Cô Côn Bánh Mì

Horeca Expo Snackbar gerecht: Cô Côn Bánh Mì

horeca-expo

Lomo Saltado

Horeca Expo Snackbar gerecht: Lomo Saltado

horeca-expo