chicondamour

Chicon d'Amour

Dit heb je nodig voor 1 glas

  • 1 kleine stronk witloof
  • 1 blaadje miniwitloof
  • 6 cl Ponthier granaatappelpuree
  • 4 cl pompelmoessap
  • 5 ml Horeca Select honing
  • Geraspte muskaatnoot

Zo maak je hem

  • Mix het witloof, de granaatappelpuree, het pompelmoessap en de honing.
  • Shake met ijs en zeef dubbel in een kan. 
  • Giet het mengsel in een glas en werk af met een blaadje van het miniwitloof en een beetje geraspte muskaatnoot. 

Idee van moemoe

Ontdek hoe je de mocktail "Idee van moemoe" maakt en wat je ervoor nodig hebt.

aperitieven eindejaarsdranken mocktail horeca-expo

Filet van fazant met ajuin, butternut en rode biet

Horeca Expo Demokeuken gerecht: Filet van fazant met ajuin, butternut en rode biet

horeca-expo

Gelakte aubergine, zeewiersalade, peterseliewortel

Horeca Expo Demokeuken gerecht: Gelakte aubergine, zeewiersalade, peterseliewortel

horeca-expo

Cô Côn Bánh Mì

Horeca Expo Snackbar gerecht: Cô Côn Bánh Mì

horeca-expo

Lomo Saltado

Horeca Expo Snackbar gerecht: Lomo Saltado

horeca-expo