sb-wrap

Zalmwraps met guacamole en zure room

Dit heb je nodig

  • 1 Horeca Select wrap
  • 25 g guacamole
  • 20 g zure room
  • 40 g komkommer
  • 10 g rode ajuin
  • 20 g mango
  • 5 g koriander
  • 30 g Horeca Select gerookte zalm

Zo maak je het

Was de komkommer, snij hem middendoor en verwijder de zaadjes.
Snij dan elke kant in de lengte in drie en daarna in frieten van ongeveer 6 cm.
Breng de zure room op smaak met peper, zout en citroensap.
Kleur de wrap kort langs beide kanten.
Smeer een dunne laag zure room op de wrap en leg daarop de zalm.
Smeer de guacamole op de zalm en leg er enkele frieten van de komkommer op. Werk af met gesnipperde rode ajuin, dunne schijfjes mango en koriander.
Rol op en snij doormidden.

Foodcost

€1,53*

*Foodcost gebaseerd op prijzen van 2/8/2016 en promoprijzen uit de snackbar-folder.
Non-foodaccessoires niet opgenomen in de foodcost. 


Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails