sb-boterham

Italiaanse luxeboterham

Dit heb je nodig

  • 75 g burrata
  • 2 dikke sneden boerenbrood
  • 25 g spianata
  • 15 g gele kerstomaten
  • 15 g rode kerstomaten
  • 7,5 g Horeca Select pijpajuin-bieslook-radijs mengeling
  • 20 g Horeca Select mesclun
  • 1/10 venkel

Zo maak je het

Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij het brood in 14 dikke sneden.
Beleg de snede eerst met de burrata, kruid vervolgens met zwarte peper en fleur de sel.
Snij dunne schelletjes van de spianata en beleg er de boterham mee.
Werk af met wat fijngesneden venkel en de mengeling van pijpajuin-bieslook-radijs.
Maak een salade met de overige venkel, de mesclun en de rode en gele kerstomaten. Breng op smaak met wittewijnazijn en olijfolie en werk af met enkele venkelpollen.

Foodcost

Voor 2 sneden + 1 salade: €1,45*

*Foodcost gebaseerd op prijzen van 2/8/2016 en promoprijzen uit de snackbar-folder.
Non-foodaccessoires niet opgenomen in de foodcost. 


Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails