gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten

Gazpacho als voorgerecht voor 1 persoon of als aperitiefhapje voor zeker 6 personen

  • 1/2 rode paprika
  • 1/4 komkommer (geschild en ontdaan van zaadlijsten)
  • 1/4 chilipeper (zonder pitjes)
  • 1/4 teentje knoflook
  • 1/4 Horeca Select ajuin
  • 2 Belgische trostomaten
  • enkele blaadjes basilicum
  • 1 el Horeca Select rodewijnazijn
  • 2 el Aro olijfolie
  • stuk oud brood

Bereiding

  • Mix alle ingrediënten voor de gazpacho in een blender tot je een gelijke massa bekomt (hou een klein beetje tomaat en komkommer apart om in piepkleine stukjes te snijden voor de garnering).
  • Giet in een bord, een kommetje of, voor aperitiefhapje, in kleine glaasjes en garneer met de stukjes komkommer en tomaat, een blaadje basilicum en enkele druppels olijfolie.
  • Deze gazpacho kun je serveren als voorgerecht of hapje.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten