ice-tea-peer-detail

Ice tea van peer en munt

  • Timing (na mise en place): 30 seconden
  • Foodcost voor 1 glas: € 0,71
  • Glas: Arcoroc Hurricane cocktailglas 25 cl

Ingrediënten:

  • 5 cl Boiron perenpuree
  • 1 cl Rioba rietsuiker
  • 1 zakje zwarte thee
  • 125 ml water
  • 8 cl bruiswater
  • 8 muntblaadjes
  • Enkele schijfjes peer of nashipeer
Bereiding: 

Maak de thee een dag op voorhand. Zet deze samen met de perenpuree een nacht in de koelkast. Vul een shaker met enkele ijsblokjes. Giet hierover de puree, de thee, de muntblaadjes en de siroop. Shake goed en serveer in een hoog glas. Voeg tot slot het bruiswater toe en roer nog even. Werk af met peer en munt.

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails

Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails

Kir Royal

Recept voor een basis Kir Royal.

cocktails

Whisky cola

Recept voor een basis whisky cola.

cocktails

Horse's Neck

Ontdek hoe je de cocktail "Horse's Neck" maakt en wat je ervoor nodig hebt.

aperitieven cocktails eindejaarsdranken