a-la-carte-lamsschouder

Lamsschouder, schorseneren, pastinaak

Dit heb je nodig

  • 1 lamsschouder
  • 6 schorseneren
  • 500 g pastinaak
  • 30 g witte chocolade
  • boter
  • witte balsamicoazijn
  • lamsfond
  • olijfolie
  • zout

Bereiding

  • Kruid de lamsschouder en gaar hem 3 uur op 130 °C. Schil de pastinaak en kook hem à l'anglaise. Mix met boter, witte chocolade en zout.
  • Leg opzij in een spuitfles.
  • Schil de schorseneren en gaar ze vacuümverpakt op 90 °C gedurende 15 min.
  • Snijd 2 gare schorseneren in fijne sneetjes met de mandoline.
  • Marineer ze minstens 3 uur in een mengeling van 1/3 water - 2/3 balsamicoazijn.
  • Warm de andere schorseneren op in een beetje boter en water.
  • Snijd de schouder in sneetjes en braad ze bruin in olijfolie.
  • Laat de lamsfond inkoken met de witte balsamicoazijn en werk op met boter.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten