Shrubs

Shrubs, het perfecte evenwicht!

Wat zijn shrubs? Een brouwsel waarvan de roots tot in de 18de eeuw teruggaan. Shrubs ontstonden in de VS, waar ze de hoogdagen van het koloniale tijdperk meemaakten en er de eerste cocktails mee vormgaven. Shrubs, op basis van azijn en fruit, gebruik je ongeveer als een siroop, maar ze hebben een bijzonder interessante textuur en een veel intensere frisheid. Het natuurlijke suikergehalte blijft laag, met een subtiele sensatie in de mond. Een luchtige substantie met een evenwichtig fruitpalet.

De Nederlandse producent – Ediks – die al een zeer uitgebreid gamma zoete aromatische azijn had, lanceert een reeks shrubs, verkrijgbaar in vier smaken: appel-citroen, ananas-passievrucht, vlierbloesem-granaatappel en sinaasappel-zwarte bes. De shrubs van Ediks zijn 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers en op basis van biologische ingrediënten. Ze zijn perfect voor lekkere cocktails of mocktails, maar ook in dressings of vinaigrettes, bij desserten, bij room- of yoghurtbereidingen en zelfs bij kaas en in milkshakes.


Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails

Kir Royal

Recept voor een basis Kir Royal.

cocktails

Whisky cola

Recept voor een basis whisky cola.

cocktails

Chicon d'Amour

Ontdek hoe je de mocktail "Chicon d'Amour" maakt en wat je ervoor nodig hebt.

aperitieven eindejaarsdranken mocktail horeca-expo