surprising-spanish-tapas-detail

Surprising Spanish Tapas

Ingrediënten (voor 1 pers.)

Tapas

  • 1 Iberico worstje
  • 35 g Peka aardappelblokjes
  • 15 g aioli met saffraan
  • 10 g Horeca Select brunoise pijpajuin, radijs & bieslook
  • 5 g mosterdkruid
  • 5 g Horeca Select wasabirucola
  • 0,1 g Horeca Select saffraanpoeder

Aioli met saffraan (voor 900 g)

  • 50 g Tierenteyn mosterd
  • 600 g druivenpitolie
  • 30 g wittewijnazijn
  • 100 g Clef d’Or lookpasta
  • 150 g Coco Vite vloeibaar eigeel
  • 0,5 g Horeca Select saffraandraadjes 

Bereiding

Tapas

  • Spoel de aardappelblokjes en laat uitlekken. Spoel en droog het mosterdkruid en de wasabirucola.
  • Grill het Iberico worstje langs beide kanten en snij het daarna in kleine stukjes.
  • Verhit de olie in een pan en bak de aardappelblokjes met het saffraanpoeder.
  • Voeg vlak voor het serveren de brunoise toe en meng in de pan.
  • Dresseer en werk af met het mosterdkruid, de wasabirucola en de aioli.      

Aioli met saffraan

Maak een mayonaise met bovenstaande ingrediënten.

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails