spicy-greek-hot-dog-detail

Spicy Greek Hot Dog

Ingrediënten (voor 1 pers.)

Hotdog

  • 1 Panesco premium brioche roll
  • 1 lamsmerguez
  • 15 g Horeca Select courgettesalade
  • 35 g tzatziki

Tzatziki (voor 1 liter)

  • 400 g Griekse yoghurt
  • 2 komkommers
  • 25 g Clef d'Or lookpasta
  • 5 takjes fijngehakte dille
  • 2 el limoensap
  • 2 komkommers
  • een snuifje Horeca Select fijn zeezout
  • een snuifje Horeca Select gemalen zwarte peper

Bereiding

Hotdog

  • Grill de lamsmerguez.
  • Snij de brioche in de lengte doormidden en beleg met courgettesalade en tzatziki.
  • Leg hierop de lamsmerguez.

Tzatziki

  • Snij de komkommers in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  • Snij in stukken met de schil eraan en hak ze kort in de keukenmachine.
  • Bestrooi de gehakte komkommers met zout en laat ze een kwartier uitlekken in een puntzeef.
  • Spoel met koud water en knijp het overtollige vocht eruit.
  • Meng de komkommer met de Griekse Yoghurt en de lookpasta.  Breng op smaak met de fijngehakte dille, de gemalen zwarte peper, het zout en het limoensap.


Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails