Crunchy Chicken Burger

Crunchy Chicken Burger

Ingrediënten (voor 1 persoon)

Hamburger

  • 1 Dauphine Soft minibroodje
  • 30 g Horeca Select kippensneetjes
  • 15 g mix van wilde bospaddenstoelen
  • 10 g Horeca Select julienne rauwkost

Crumble van paddenstoel en pitten (voor 780 g)

  • 50 g hoorn des overvloeds gedroogd
  • 250 g Horeca Select pompoenpitten
  • 250 g Horeca Select zonnebloempitten
  • 200 g bruschettina met look
  • 30 g Horeca Select zwart zout

Truffelmayonaise (voor  ±1 liter)

  • 1 kg Horeca Select mayonaise traiteur met ei
  • 125 g Horeca Select tartufata

Bereiding 

Hamburger

  • Ontdooi het broodje. Bak de kip kort op de plancha en kruid met peper en zout.
  • Reinig de bospaddenstoelen en hak ze grof.
  • Bak ze kort aan in olie en kruid af met zwarte peper en zeezout.
  • Snij het broodje open en besmeer de onderste helft met truffelmayonaise.
  • Beleg met bospaddenstoelen en kip. Leg op de kip een beetje saus en groentejulienne.
  • Eindig met een beetje crumble en leg de bovenkant van het broodje hierop.

Crumble van paddenstoel en pitten 

  • Rooster de pompoenpitten en zonnebloempitten gedurende 10 min. in de oven. Laat ze vervolgens afkoelen.
  • Mix de gedroogde hoorn des overvloeds in de blender tot poeder. Voeg het zwarte zout toe en mix kort. Voeg tot    slot de bruschettina, pompoen- en zonnebloempitten toe en mix op pulse-stand tot de gewenste structuur.

Truffelmayonaise

  • Meng de tartufata met de mayonaise.


Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails