Chili-hamburger met mango, wasabi en rammenas

Chili-hamburger met mango, wasabi en rammenas

Ingrediënten (voor 1 pers.)

  • 180 g hamburger
  • 1 chili bun
  • 30 g Horeca Select ui
  • 10 ml sojamayonaise
  • 30 g tomaat
  • 10 g rammenas
  • 3 g Horeca Select wasabirucola
  • 20 g mangochutney

Sojamayonaise (voor 1 liter)

  • 100 ml Horeca Select sojasaus
  • 900 ml Horeca Select mayonaise

Bereiding

  • Bak de hamburger.
  • Snij het broodje open en bak de snijkant kort op de bakplaat.
  • Snij de uien in ringen en bak ze op de bakplaat.
  • Meng de sojasaus met de mayonaise en besmeer het broodje met deze sojamayonaise.
  • Beleg het broodje met wasabirucola, de hamburger, gebakken ui, rammenas en tomaat.
  • Schep hierop de mangochutney.
  • Leg de bovenkant van het broodje hierop.

Recept sojamayonaise

Meng de sojasaus met de mayonaise.


Carpaccio van gerookte zalm

Schik de zalm op het bord en besprenkel met de helft van de marinade. Werk op met de guacamole, de schijfjes komkommer, de scheuten en de korianderblaadjes.

koken recepten

Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas

Metro doet de passie oplaaien: Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas.

koken recepten valentijn valentijnsrecepten

Carpacciorolletjes

Snij de tomaat in blokjes en hak de rucola fijn, meng met de groene pesto. Schik sneetjes carpaccio en verdeel er de farce over.

recepten koken

Boule de New York: Cronuts

Le Cronut, pâtisserie mi-donut, mi-croissant, a été élu meilleure invention de l’année 2013 par le Time Magazine. Et depuis cette année, cette création du Français Dominique Ansel, propriétaire d’une boulangerie du même nom à New York, est également disponible chez nous.

koken

Geregistreerde-kassasysteem

Dankzij Metro Solutions kunnen we bij Metro oplossingen op maat van elke horeca professioneel aanbieden, bijvoorbeeld gepersonaliseerde tafelaankleding.

koken