Carpacciorolletjes

Carpacciorolletjes

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 100 g rundcarpaccio
  • 20 g rucola
  • 20 g groene pesto
  • 50 g Roma-tomaten
  • 10 g schilfers grana padano
  • 3 cl olijfolie
  • 3 cl balsamicoazijn

Bereiding & presentatie:

  • Snij de tomaat in blokjes en hak de rucola fijn, meng met de groene pesto.
  • Schik sneetjes carpaccio en verdeel er de farce over. Rol op en vries eventueel kort in om makkelijker te snijden.
  • Meng de olie en azijn.
  • Snij de carpaccio in gelijke rolletjes en presenteer.
  • Werk af met de vinaigrette, toefjes pesto, enkele blaadjes rucola en schilfers grana padano.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten