Carpaccio van gerookte zalm

Carpaccio van gerookte zalm

Ingrediënten (voor 1 pers.)

  • 4 sneetjes Noorse gerookte zalm (100 g)
  • 40 g guacamole
  • 20 g komkommer
  • 10 erwt-aspergescheuten
  • Verse koriander

Voor de marinade:

  • 3 cl Pulko citroen
  • 2 cl sojasaus
  • 1 cl sesamolie

Bereiding & presentatie

  • Schik de zalm op het bord en besprenkel met de helft van de marinade.
  • Werk op met de guacamole, de schijfjes komkommer, de scheuten en de korianderblaadjes.
  • Serveer met de rest van de marinade.
TIP: Deze zacht gerookte Noorse zalm kan perfect vervangen worden door rauwe zalm.
Dit gerecht is een re-interpretatie van het populaire gerecht ceviche.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten