Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas

Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas

Ingrediënten (voor 1 pers.)

  • 2 coquilles
  • 1/2 Granny Smith appel
  • 5 appelbloesems, 3 g verse bieslook
  • 50 g Chimaykaas Grand Classique

Voor de mayonaise:

  • 5 cl mayonaise
  • 2 g wasabi
  • 2 cl sojasaus

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten