mocktail met braambes en vanille

Braambes-vanille mocktail

Dit heb je nodig:

  • 120 g braambessen
  • Sap van een halve citroen
  • ¼ el vanille-extract
  • ½ el honing
  • Mineraalwater
  • Munt

Zo maak je het:

Leg enkele braambessen opzij voor decoratie. Pureer de rest van de braambessen tot moes, samen met het citroensap, vanille-extract, honing en een scheut water. Duw het mengsel door een fijne zeef.

Schenk het braambes-vanillemengsel uit in een cocktailglas met gecrusht ijs en een paar braambessen, en vul aan met mineraalwater. Decoreer het geheel met braambessen en muntblaadjes.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten