Braambes-vanille mocktail
18. juli 2016 | Geschreven door Margot
Dit heb je nodig:
- 120 g braambessen
- Sap van een halve citroen
- ¼ el vanille-extract
- ½ el honing
- Mineraalwater
- Munt
Zo maak je het:
Leg enkele braambessen opzij voor decoratie. Pureer de rest van de
braambessen tot
moes, samen met het citroensap, vanille-extract, honing en een scheut water. Duw het mengsel door een fijne zeef.
Schenk het braambes-vanillemengsel uit in een cocktailglas met gecrusht ijs en een paar braambessen, en vul aan met mineraalwater. Decoreer het geheel met braambessen en muntblaadjes.
Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja
21. oktober 2016 | Matthias van Metro
recepten
Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool
21. oktober 2016 | Matthias van Metro
recepten
Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout
21. oktober 2016 | Matthias van Metro
recepten
Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout
21. oktober 2016 | Matthias van Metro
recepten
geitenkaas recepten
Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu
21. oktober 2016 | Matthias van Metro
recepten