Boule de New York

Boule de New York: Cronuts

De Cronut, een mengeling tussen een donut en een croissant, werd door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2013. Sinds dit jaar is de creatie van de Franse Dominique Ansel, de man achter de gelijknamige bakkerij in New York, ook in ons land verkrijgbaar. Vandemoortele ontwikkelde immers samen met de Brusselse patissier Fabrice Collignon de ‘Boule de New York’, een fijn gebak waarmee je ook jouw klanten kunt laten kennismaken met de smaaksensatie uit de Verenigde staten. Deze innovatie combineert de krokante textuur van een croissant met de gefrituurde smaak van een donut, afgewerkt met een vanille- of chocoladevulling en een topping met nootje of chocoladeschilfers. Laat je creativiteit de vrije loop en serveer deze lekkernij bijvoorbeeld met wat vers seizoensfruit.

Chili-hamburger met mango, wasabi en rammenas

More than snacks: Chili-hamburger met mango, wasabi en rammenas

koken

Carpaccio van gerookte zalm

Schik de zalm op het bord en besprenkel met de helft van de marinade. Werk op met de guacamole, de schijfjes komkommer, de scheuten en de korianderblaadjes.

koken recepten

Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas

Metro doet de passie oplaaien: Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas.

koken recepten valentijn valentijnsrecepten

Carpacciorolletjes

Snij de tomaat in blokjes en hak de rucola fijn, meng met de groene pesto. Schik sneetjes carpaccio en verdeel er de farce over.

recepten koken

Geregistreerde-kassasysteem

Dankzij Metro Solutions kunnen we bij Metro oplossingen op maat van elke horeca professioneel aanbieden, bijvoorbeeld gepersonaliseerde tafelaankleding.

koken