Griekse loempia

Griekse loempia

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 3 miniloempiavelletjes
  • 40 g feta
  • 40 g groene-olijventapenade
  • 4 kerstomaatjes
  • 4 zwarte olijven
  • 20 g rode ajuin
  • 20 g komkommer
  • 3 cl olijfolie
  • 2 cl ouzo
  • 1 g koriander

Bereiding & presentatie:

  • Meng de feta en olijventapenade en verdeel deze op de loempiavelletjes. Plooi deze tot mooie miniloempia’s. Frituur krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  • Snij de komkommer, kerstomaatjes en olijven ultrafijn en meng met de olijfolie en de ouzo.
  • Presenteer de loempia’s met de salsa en werk af met de korianderblaadjes.

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails