online aankopen

Gratis levering van al je online aankopen in een METRO-vestiging naar keuze

Twee vliegen in één klap

Zoals je ongetwijfeld weet, maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Wanneer je iets in onze webshop koopt, kun je aanduiden in welke METRO-vestiging je de online aankopen wilt afhalen. En als je daar dan toch bent, kun je meteen alles wat je nodig hebt in de winkel kopen. Zo sla je twee vliegen in één klap: handig en gemakkelijk!

Geniet 5% extra korting

Maar er is meer. Elke keer je voor meer dan 50 euro online aankopen doet in de Makroshop, ontvang je een bon. Daarmee krijg je 5% korting bij de volgende aankoop binnen het non-foodassortiment van je METRO-winkel.

Online aankopen: snel en gemakkelijk

Hoe gaat het in z’n werk? Surf naar de Makroshop, registreer je met je METRO-kaart en maak een account aan. Telkens je online iets bestelt, log je eerst in met je persoonlijke gegevens. Je ontvangt een bevestiging wanneer de producten zijn geleverd en je ze kunt komen afhalen. Geen rompslomp of verzendingskosten!

Ruim assortiment en scherpe prijzen

In onze Makroshop vind je een brede waaier aan producten: elektro, audio en tv, potten en pannen, maar ook opbergrekken, kantoorbenodigdheden en archiefdozen. Zoals je het van ons gewend bent, hanteren we de scherpste prijzen. En dat geldt ook voor de producten in onze webshop. Neem dus snel een kijkje en sla vandaag nog je slag!             

Tot slot nog een aantal tips:

• Sommige producten kunnen niet worden opgehaald in een Makro- of METRO-winkel. Zij worden standaard thuis geleverd op een adres dat je zelf kunt kiezen. Dit komt omdat de leverancier de levering zelf verzorgt of omdat het product niet voldoet aan bepaalde specificaties (afmetingen buiten formaat of gewicht > 20 kg).
• Wanneer je ervoor kiest om je bestelling in een Makro- of METRO-winkel op te halen, moet je onderstaande keuze maken.