Gevulde meloen

Gevulde meloen

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 60 g pastaschelpjes
  • 1/2 cavaillon
  • 2 sneetjes gandaham
  • 3 minimozzarellabolletjes
  • 5 kerstomaatjes
  • 3 cl tomaatazijn
  • 3 cl olijfolie
  • 2 g basilicum
  • 1 g zwarte peper

Bereiding & presentatie:

  • Kook de pastaschelpjes beetgaar.
  • Haal de meloen leeg met een parisiennelepel (bolletjes) en meng  deze met de mozzarella in 4, de gehalveerde tomaatjes en de gescheurde gandaham.
  • Maak de vinaigrette met de tomaatazijn en olijfolie, breng op smaak met de peper.
  • Schik de ingrediënten in een kwart meloen, werk af met de vinaigrette en wat gescheurde basilicum.

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Gin tonic

Recept voor een basis gin tonic.

cocktails