Tomaat garnaal

Tomaat garnaal

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 120 g grijze gepelde garnalen
  • 7 sneetjes tomaat (Prince de Bretagne Saveur d’Antan)
  • 3 g peterselie
  • 5 g rucola
  • Voor het espuma: 5 cl cocktailsaus Metro + 5 cl culinaire room Debic + 1 cl whisky

Bereiding & presentatie:

  • Frituur de peterselie en laat deze uitlekken op keukenpapier.
  • Snij de tomaten in fijne schijfjes (met een snijmachine).
  • Meng de ingrediënten voor het espuma in een kidde en zet onder druk.
  • Presenteer de schijfjes tomaat als een carpaccio met daarop de garnalen.
  • Werk af met het cocktailespuma (eventueel in een apart schaaltje), de gefrituurde peterselie en de rucola.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten