Tomaat Burrata

Tomaat burrata

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 1 miniciabatta (facultatief)
  • 100 g burrata
  • 2 sneetjes gekookte ham met kruiden Leoncini
  • 11 verschillende kerstomaatjes
  • 5 cl olijfolie
  • Zeste van ½ citroen
  • 2 cl citroensap
  • 2 g basilicumblaadjes

Bereiding & presentatie:

  • Verwarm de olijfolie met de zeste en het sap van de citroen. Breng op smaak met peper. Neem van het vuur, voeg de gehalveerde tomaatjes toe en laat ze erin afkoelen.
  • Schik de sneetjes ham met de ‘gescheurde’ burrata, werk af met de gemarineerde tomaatjes, wat marinade en kleine basilicumblaadjes.
  • Werk af met schijfjes ciabatta.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten