rundstartaar

Steak tartaar met dragonmayonaise en rammenas

Ingrediënten voor 4 personen (voorgerecht):

  • 400 g gehakte runderbiefstuk
  • 1 sjalot
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 200 g zwarte rammenas
  • 1/2 mango
  • 140 g mayonaise
  • 60 g dragon
  • 60 g babyspinazie
  • 20 g gefrituurde uitjes
  • 20 g radijsscheuten

Bereiding:

Snij de sjalot fijn en meng deze onder het vlees. Kruid af met peper en zout en een beetje olijfolie. 
Schil de rammenas, snij hem in plakjes en maak vervolgens rondjes.
Schil en mix de mango. Mix vervolgens de mayonaise met de dragon en de spinazie. 
Vul een ring met wat tartaar en werk af met mango, dragonmayonaise, rammenas, gefrituurde uitjes en radijsscheuten.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten