Speelse cuberdonstructuren

Speelse cuberdonstructuren

Ingrediënten (voor 1 pers.)

  • 2 cuberdons
  • 60 g cuberdonroomijs
  • 10 g aardbeimeringue
  • 3 frambozen
  • Verse munt
  • 1 gemberkoekje

Voor de crème:

  • 50 g verse kaas, type Philadelphia
  • 5 g cub-o-crème
  • 3 cl limoensap
  • Verse munt

Voor de cake:

  • 40 g cakedeeg natuur
  • 5 g cub-o-crème
  • 4 frambozen
  • Verse munt

Voor het espuma:

  • 2 dl gesuikerde room
  • 5 g cub-o-crème

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor de cake en doe ze in een silicone cakevorm. Bak gedurende 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven en laat afkoelen.
  • Meng de ingrediënten voor de crème.
  • Giet de room met cub-o-crème in een espumafles en zet onder druk.

Presentatie

  • Trek een streep van de crème en bouw een mooi dessert rondom de cuberdons.
  • Werk af met het gebroken gemberkoekje en wat fijngehakte muntblaadjes.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten