Sandwich met gerookte ham, Parmezaanse kaas, tuinkers en tomaat

Sandwich met gerookte ham, Parmezaanse kaas, tuinkers en tomaat

Ingrediënten (voor 1 pers.)


  • 1 snee hoevebrood
  • 5 g Hellmann's sandwichspread paprika/tabasco
  • 5 g rucola
  • 30 g tomaat
  • 50 g Horeca Select serranoham
  • 5 ml azijn met frambozenextract
  • 3 g tuinkers
  • 10 g parmezaanschilfers

Bereiding

  • Snij het brood in de lengte in 5 plakken.
  • Rooster een snee hoevebrood op de bakplaat.
  • Besmeer met Hellmann's sandwichspread.
  • Beleg vervolgens met rucola, tomaat en gerookte ham.
  • Besprenkel met de azijn en bestrooi met tuinkers en Parmezaanse kaas.


Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten