Professioneel buitenspeelgoed

Lok nóg meer klanten met professioneel buitenspeelgoed

Gelukkige kinderen, gelukkige ouders

Voor ouders is er niets aangenamer dan te weten dat je kind pret heeft, op een veilige manier. Veilig en leuk kinderspeelgoed is dan ook een investering die loont. De kinderen kunnen zich uitleven, ontdekken en hebben plezier, terwijl ook de ouders hun ding doen. Geweldig toch?

Veilige speeltoestellen voor professioneel gebruik

Speeltuigen die hun diensten ruimschoots bewezen hebben, zijn de klassieke houten speeltoestellen. Ze zijn dan ook oerdegelijk en reuzefijn om op te spelen. Kinderen gebruiken hun creativiteit en leven zich uit. Het enige wat de ouders hoeven te doen, is af en toe een oogje in het zeil houden. De openbare houten speeltoestellen bij Metro voldoen dan ook aan de strengste normen inzake veiligheid voor commerciële exploitatie en openbare speelplaatsen. Bovendien zijn ze extreem duurzaam en dus een garantie op jarenlang speelplezier.

Veiligheid boven alles

Kinderen laten spelen kan enkel in een veilige omgeving. Het is leuker voor hen en jij bent van heel wat zorgen verlost. En veiligheid is meer dan veilig speelgoed. Veranker de speeltoestellen in de grond en voorzie een valbeschermende ondergrond. De schokdempende eigenschappen van de ondergrond van een speelruimte moeten voldoen aan de norm EN-1176 ( rubbertegels, houtsnippers, zand, gras en grind geschikt voor een valhoogte van ≥ 1,5 m).

Hieronder de voordelen van de houten speeltoestellen van Makro:

  • Tüv-keuring
  • Voldoen aan de Europese norm EN-1176 voor commerciële exploitatie (restaurants, hotels, kribbes, campings…) en openbare speelplaatsen.
  • Kwalitatief hoogstaand materiaal.
  • Uitvoerig getest op duurzaamheid en veiligheid.
  • Eenvoudig te plaatsen en weinig onderhoud nodig.
  • Bevatten serviceboekje voor periodieke inspecties en onderzoeken.
Nog vragen? Bekijk dan zeker de detailinfo over ons professionele buitenspeelgoed!