pittige-geitenkaasdip-met-groenten

Pittige geitenkaasdip met groenten

Dit heb je nodig:

  • 300 g geitenkaas
  • 225 roomkaas
  • 300 g halfvolle zure room
  • 1,5 el citroensap
  • Snuifje paprikapoeder
  • 9 kerstomaatjes
  • 5 radijzen
  • 1 grote selderstengel
  • 1 grote ui
  • Basilicum
  • 3 el geroosterde pijnboompitten
  • 1 tl Gedroogde tijm en rozemarijn
  • Zout en peper

Zo maak je het:

Meng de geitenkaas, roomkaas, zure room en citroensap tot een romig geheel. Voeg de gedroogde kruiden toe en werk de dip af met paprikapoeder, zout en peper naar smaak. Doe de geitenkaasdip in kleine potjes.

Snij de kerstomaatjes en radijzen in kwartjes, en verdeel ze over de potjes. Hak de selder en ui fijn en sprenkel ze over de geitenkaas-groentenmix. Garneer ten slotte met enkele blaadjes basilicum en de geroosterde pijnboompitten.

Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

Recept uit ons CHEF-magazine: Wagyu 'tartaar' Gillardeau, limoen, soja

recepten

Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

Recept uit ons CHEF-magazine: Rode quinoa, kwartel, avocado, bloemkool

recepten

Mango, hangop, crumble havermout

Recept uit ons CHEF-magazine: Mango, hangop, crumble havermout

recepten

M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Recept uit ons CHEF-magazine: M'Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

recepten geitenkaas recepten

Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

Recept uit ons CHEF-magazine: Avocado, krab, pompelmoes, gel yuzu

recepten