Panna cotta agrum

Panna cotta agrum

Ingrediënten (voor 1 pers.)


  • 2 dl panna cotta
  • 3 cl gin (b.v. Tanqueray Rangpur voor zijn lekkere citrusaroma’s)
  • 2 Napoleons
  • 10 g speculoos gecruncht
  • 50 g pomelovruchtvlees
  • 4 partjes rode pompelmoes
  • 1/2 mandarijn
  • Scarlet cress

Voor de saus:

  • 1 dl agrumsap
  • 3 cl gin (b.v. Tanqueray Rangpur voor zijn lekkere citrusaroma’s)
  • 3 cl pompoenpitolie

Bereiding

  • Smelt de panna cotta met de gin en giet in de gewenste vorm. Plaats een 3-tal uur in de koelkast.
  • Verbrijzel de Napoleons.
  • Snij de agrumvruchten in de gewenste vorm.

Presentatie

  • Presenteer de panna cotta en maak daarbij een slaatje van de agrum en werk af met scarlet cress en de gecrunchte speculoos en Napoleons.


Tarte tatin met vijg en eendenborst

Metro laat de passie oplaaien: Tarte tatin met vijg en eendenborst

valentijn valentijnsdessert valentijnsrecepten

Skrei met champignons en bulgur

Metro doet de passie oplaaien: Skrei met champignons en bulgur

valentijn valentijnsrecepten skrei visgerechten

Parelhoen met groene asperges en pickles

Metro doet de passie oplaaien: Parelhoen met groene asperges en pickles

hoofdgerechten vlees valentijn valentijnsrecepten

Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas

Metro doet de passie oplaaien: Carpaccio van coquille, appel en Chimaykaas.

koken recepten valentijn valentijnsrecepten