Oesters in de oven of op de winterbarbecue

Oesters in de oven of op de winterbarbecue

Ingrediënten (voor 1 pers.)

  • 2 oesters (Zeeuwse creuses of Gillardeau)
  • 20 g sneetjes Breydelspek
Voor de vinaigrette:

  • 10 g sjalot fijn versnipperd
  • Vers gehakte bieslook en dragon
  • 3 cl appelsap
  • 2 cl frambozenazijn
  • 3 cl pompoenpitolie
  • 2 cl oestersap
  • Zwarte peper

Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Laat je inspireren: Gegrilde zeeduivel met lasagne van groene asperges

Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Laat je inspireren: Lamsfilet en kalfzwezerik met morieltjes

Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Laat je inspireren: Asperges met gepocheerd ei en schaaldierenmousseline

Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Laat je inspireren: Lamskroon met Provençaalse honingsaus

Virgin Mojito

Recept voor een basis Virgin Mojito.

cocktails