Horeca Select: alles voor de professionele keuken

Horeca Select: alles voor de professionele keuken

Topmateriaal van chefs, voor chefs

Horeca Select staat voor professioneel materiaal tegen scherpe prijzen. Want naast kwaliteit, is het budget een prioriteit bij Metro. Ons professionele materiaal wordt ontwikkeld door chefs en professionelen uit de horecasector. Zij weten tenslotte het beste wat je nodig hebt. En zij weten ook dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

De voordeligste oplossingen voor kwaliteitsvolle etenswaren

Naast de grote merken bieden we bij Metro ons kwaliteitsvolle huismerk aan. Deze kwaliteitsproducten werden door professionals nauwkeurig samengesteld en gecontroleerd op drie punten:

  • Kwaliteit van de etenswaren
  • Handigheid van de verpakking
  • Handige hoeveelheden
Zo geef je je gasten niet enkel het beste van wat de keuken te bieden heeft, dankzij de gemakkelijke verpakking win je ook plaats en tijd. De handige hoeveelheden helpen bovendien je budget onder controle te houden.

Alles begint met een propere werkruimte

Hygiëne is belangrijk, zeker in de horeca. Een keuken, maar ook een toonbank of werktafel moet dagelijks gereinigd worden. Een reeks onderhouds- en reinigingsproducten is dan ook geen overbodige luxe. Bovendien zijn de noden in een keuken of voedingszaak niet dezelfde als die van een huishouden en vereisen ze andere producten dan een huishoudelijke keuken.

Horeca Select zou geen totaaloplossing zijn voor de keuken, mochten er geen reinigingsproducten in het gamma zitten. Je vindt er alles voor elke zaak.

Vergroot uw marge met Horeca Select

Kwaliteit serveren is belangrijk. Maar dit mag zeker niet ten koste gaan van de opbrengst. Je steekt er tenslotte heel wat tijd en energie in. Kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen? Dan zit je goed bij Horeca Select! Ontdek ons gamma kwalitatieve producten tegen een uiterst scherpe prijs.