DISH WEBSITE: EEN WEBSITE OP MAAT VAN DE HORECAPROFESSIONAL

De DISH Website tool is specifiek ontwikkeld voor horecaprofessionals door horeca-experts. Een eigen website, in een mum van tijd klaar, makkelijk zelf te onderhouden en duidelijk voor je klanten in één oogopslag.

METRO biedt je de mogelijkheid om een eigen website voor je horecazaak te creëren met DISH Website. Begin met een gerust hart aan het digitale avontuur van jouw horecazaak! 

doccheck
Voordeliger dan andere marktspelers
Info over je zaak is altijd online te vinden
Je website is je visitekaartje

De voordelen van DISH Website

Snelle installatie

Je website staat in een mum van tijd online. Ga zelf aan de slag via dish.co of vraag hulp aan ons Go Digital-team om je horecawebsite op te zetten. De websitebuilder werkt via een eenvoudig sjabloon waar jij snel je menukaart, openingsuren en foto's in uploadt. Hou je smartphone en METRO-klantenkaart bij de hand om zeker te zijn van een vlekkeloze start. 
Ga naar dish.co.

Geen voorkennis nodig

Dankzij ons eenvoudige systeem kan je zelf makkelijk aan de slag als beheerder van je eigen website. Zonder problemen plaats je foto's online, pas je je menukaart aan of wijzig je jouw openingsuren. Heb je toch hulp nodig, dan maken enkele handige videohandleidingen je wegwijs. Je hoeft dus geen beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf dat handenvol geld vraagt om je site te beheren!

Mobielvriendelijk

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig geen leuk extraatje meer, het is een noodzaak. De meerderheid van je klanten bezoekt de website van je restaurant via de smartphone. Als je website dan niet goed leesbaar is, haakt je potentiële klant af. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk én mobielvriendelijk.

Vindbaar op Google

Vooraleer Google je kan vinden, moet je natuurlijk online zichtbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld met een Google My Business-account. Zo’n account maakt jouw bedrijfsgegevens beter vindbaar. Heb je nog geen Google My Business-account? Geen probleem, je kan er vlot een aanmaken wanneer je jouw website creëert.

CREËER JE WEBSITE IN 5 STAPPEN

1. Creëer je account.

2. Voeg info toe over je zaak.

3. Maak je website aan.

4. Upload foto’s, je menu, je logo, …

5. Publiceer je website online.

MEER DAN ALLEEN EEN WEBSITE-BUILDER

De DISH Website tool, waarmee je makkelijk je eigen website maakt, is onderdeel van een totaalpakket van digitale tools, speciaal ontwikkeld door digitale experts bij METRO om de digitalisering van je zaak extra makkelijk te maken.

Ontdek op dish.co onze twee vooraf samengestelde pakketten, DISH Starter en DISH Professional, en kies de formule die het best bij je past. Je zal zien dat beide pakketten je toegang geven tot heel wat extra tools, zoals de handige online-reservatietool.

Ben je geïnteresseerd in een demo of wil je simpelweg meer info? Maak een afspraak met één van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op.

Vul je gegevens in

Alle digitale tools in een notendop

• Website builder

Een eenvoudige, maar professionele website voor je horecazaak die je zelf ontwikkelt en beheert.

 

• Online-reservatietool
Laat je klanten 24/7 online reserveren.

 

• Online reserveren via Google
Laat je klanten 24/7 online reserveren, rechtstreeks vanuit Google Search, Maps of de Assistant.

 

• Google My Business
Zorg ervoor dat je op Google wordt gevonden met je bedrijfsprofiel.

 

• Sms-meldingen
Hou je klanten via een automatische sms op de hoogte van hun reservering of reserveringsstatus.

 

• Visueel tafelplan
Organiseer je reservaties op een visuele manier, voeg tafels samen, werk met verschillende ruimtes en beheer elke zitplaats.

 

• Customer service
Voor deskundige ondersteuning kan je beroep doen op de DISH Helpdesk of kan je contact opnemen met een van onze Go Digital by METRO-teamleden via godigital@metro.be

ga van start met dish website
Ben je geïntresseerd in een demo of wil je simpelweg meer info? Maak een afspraak met één van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op. 
Vul je gegevens in
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in