DISH RESERVATION: DÉ TOOL VOOR ONLINE TAFELRESERVATIE 

Als klanten 24/7 een tafel kunnen boeken, betekent dat meer omzet voor jou als horecaondernemer. Met DISH Reservation installeer je een overzichtelijke reserveringswidget op je eigen website en beheer je elke binnenkomende reservatie via een handig en gebruiksvriendelijk online-reserveringssysteem.

Je klanten kunnen 24/7 reserveren.
handsnotebook
Je stelt alles in naar eigen wens.
Je tafels worden automatisch samengevoegd.
Newsletter
Elke reservatie wordt bevestigd via sms of e-mail.

DE VOORDELEN VAN DISH RESERVATION

Snelle installatie

Je reservatietool staat in een mum van tijd online. Ga zelf aan de slag via dish.co of roep de hulp in van ons Go Digital-team dat je helpt bij het opzetten van je online-reservatiesysteem. Maak een account aan, ontdek en selecteer het DISH Starter of Professional Reservation pakket en stel bij elke stap je wensen in. Hou zeker je smartphone en METRO-klantenkaart bij de hand. Zo ben je zeker van een vlekkeloze start.

Eenvoudig te integreren

Onze online-reservatietool is er voor elke METRO-klant. De tool kan perfect geïntegreerd worden in je eigen website via een HTML-code die je simpelweg kopieert en plakt. En dat is nog niet alles: je voegt de tool ook gemakkelijk toe aan je Google My Business-account (enkel mogelijk bij het DISH Professional pakket). Je klanten kunnen dus via verschillende wegen reserveren! 

Overzicht en tijdswinst

Met DISH Reservation heb je als restaurantuitbater op voorhand een duidelijk en gestructureerd overzicht van het aantal personen, wie welke allergie heeft, welke groep aan welke tafel zit enzovoort. Dankzij de bevestigingsberichten bespaar je als horeca-uitbater bovendien heel wat tijd. Tijd die je liever besteedt aan het verwennen van je klanten en aan het creatief bezig zijn in de keuken.

Premium-functie: het visuele tafelplan

Met het visuele tafelplan krijg je een overzicht van alle ruimtes, beschikbare en gereserveerde tafels. Je schakelt tussen een visuele plattegrond van je tafels naar een tijdlijn die duidelijk weergeeft op welke tijdstippen een bepaalde tafel nog vrij is. Klik je op een reservatie, dan kan je de details bekijken of de reservatie wijzigen.

Het is ook mogelijk om ruimtes toe te voegen. Is je terras open in de zomer, maar niet in de winter? Dan kan je deze ruimte ook makkelijk in- of uitschakelen, zodat er geen of net wel tafels aan worden toegewezen. Dankzij het handige 'drag and drop'-systeem creëer je in een handomdraai nieuwe tafels en sleep je ze naar de juiste locatie.

Het visuele tafelplan is enkel beschikbaar bij het DISH Professional pakket. Wil je graag een handige videohandleiding van deze functie bekijken? 

Klik dan HIER.

CREËER JE RESERVATIETOOL IN 5 STAPPEN

METRO Services 5 stappen reservatietool

1. Creëer je account.

2. Voeg info toe over je zaak.

3. Maak je online-reservatietool aan.

4. Selecteer de gewenste uren, groepsgroottes en andere instellingen.

5. Publiceer je horeca-reservatietool op je website en laat je klanten online reserveren.

Meer dan alleen een reservatietool

De DISH Reservation tool, waarmee je makkelijk je reservaties beheert, is onderdeel van een totaalpakket van digitale tools, speciaal ontwikkeld door digitale experts bij METRO om de digitalisering van je zaak extra makkelijk te maken. Ontdek op dish.co onze twee vooraf samengestelde pakketten, DISH Starter en DISH Professional, en kies de formule die het best bij je past. Je zal zien dat beide pakketten je toegang geven tot heel wat extra tools, zoals de handige website-builder voor het geval je nog geen eigen website hebt.

Meer info over de pakketen van DISH

Alle digitale tools in een notendop

• Website-builder

Een eenvoudige, maar professionele website voor je horecazaak die je zelf ontwikkelt en beheert.

• Online reservatietool

Laat je klanten 24/7 online reserveren.

• Online reserveren via Google

Laat je klanten 24/7 online reserveren, rechtstreeks vanuit Google Search, Maps of de Assistant.

• Google My Business

Zorg ervoor dat je op Google wordt gevonden met je bedrijfsprofiel.

• Ssms-meldingen

Hou je klanten via een automatische sms op de hoogte van hun reservering of reserveringsstatus.

• Visueel tafelplan

Organiseer je reservaties op een visuele manier, voeg tafels samen, werk met verschillende ruimtes en beheer elke zitplaats.

• Customer service

Voor deskundige ondersteuning kan je een beroep doen op de DISH Helpdesk of kan je contact opnemen met een van onze Go Digital by METRO-teamleden via godigital@metro.be

 

Ga van start MET DISH RESERVATION
Ben je geïntresseerd in een demo of wil je simpelweg meer info? Maak een afspraak met één van onze Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op.
Vul je gegevens in
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in