“Mijn doel bestaat erin een duurzame catering aan te bieden.”

Elliott, Little Chef, België,

Elliott is 29 en toen hij drie jaar geleden Little Chef oprichtte, kon hij zelfs nog geen ajuin snijden. Vandaag de dag staat hij mijlenver voor op andere chefs wat betreft het hergebruiken van voedseloverschotten. Samen met zijn team werkt hij zich uit de naad voor grote klanten en privé-events, maar zorgt hij er ook voor dat de minderbedeelden geen honger lijden. 


metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_01

“Toen we ons bedrijf opstartten, hadden we nog geen specifieke koers uitgestippeld. We wilden gewoon plezier maken tijdens het koken en onze passie voor voeding delen met onze klanten. Maar op een zeker moment vroegen we ons af wat mensen doen met ongebruikt voedsel. En toen we daar verder over nadachten, kwamen we in aanraking met mensen die helemaal niets te eten hebben. De koers was snel bepaald en we zijn er nooit meer van afgeweken. Zo simpel is het.”

-Wat Elliott vertelt over het prille begin


“Vandaag de dag koken we voor een diverse groep van mensen; we delen ons eten niet alleen met onze eigen klanten, maar ook met vrijwilligers die dezelfde missie hebben. Dat is wat me het meest trots maakt… dat we erin geslaagd zijn vanuit onze passie zoiets puurs te creëren. Er is niets mooiers dan te kunnen delen met anderen.”

-Wat Elliott denkt over voedsel delen met anderen

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_02

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_03

“Door ons te verdiepen in het verhaal van de voedselverspilling, hebben we een totaal nieuwe manier van koken ontdekt. En onze ingrediënten, die halen we bij METRO, omdat we er alles vinden wat we nodig hebben en ons daarover dus geen zorgen hoeven te maken.”

-Wat Elliott zegt over METRO


Little Chef biedt dus niet enkel een professionele catering aan voor particulieren, bedrijven en liefdadigheidsevents, maar zorgt er ook voor dat zij die het echt nodig hebben, te eten krijgen.

Elliot Van de Velde Little Chef
Adres: Sint-Jans-Molenbeek, België
Tel.: +32 472 51 13 83
Web: www.littlechef.be

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_04

Wat is jouw volgende uitdaging voor je eigen zaak?

Hoe kunnen we je helpen deze waar te maken?

 

ONS CONTACTEREN