De Winkel

Alles onder één dak

Momenteel zijn er 11 METRO-winkels op strategisch gelegen plaatsen in België.

Dat netwerk wordt verder uitgebreid zodat op termijn geen enkele horecaprofessional zich op meer dan 30 minuten rijden van een METRO-winkel zal bevinden. Wij weten immers hoe kostbaar je tijd is. Klik op winkels om de exacte adressen en openingsuren te zien.

Op een oppervlakte van 3.000 tot 5.000 m² vind je er als horeca- en foodprofessional alles onder één dak. Niet-professionelen kunnen geen kaart bekomen. Bij METRO loop je geen risico op je eigen klanten te botsen!

Elke METRO-winkel voldoet aan de strengste hygiënische voorschriften en voert een streng versheidsbeleid waarbij het respect voor de koudeketen (fysiek gescheiden ontvangst) centraal staat. De verschillende afdelingen hebben elk hun eigen systeem voor temperatuurbeheersing en de uitrusting is volledig aangepast aan de Europese HACCP- wetgeving. In de meeste winkels zijn er extra faciliteiten zoals gratis ijs en stopcontacten voor koelwagens. METRO heeft ook een IFS-certificaat wat betekent dat we volledig volgens de normen van de International Food Standard werken.

Om een volwaardige professionele partner te zijn, moeten de medewerkers van METRO ook vakmensen zijn. Vakkennis, klantgerichtheid, enthousiasme en efficiëntie zijn dan ook hun grootste troeven. Een team van 30 tot 50 medewerkers staat klaar om je met raad en daad bij te staan.