De lekkerste belgische kazen bij METRO

Onze Belgische kazen, daar zijn we terecht trots op. METRO biedt een selectie kazen aan van Belgische makelij, geselecteerd door onze eigen kaasmeesters. En bij een Belgische kaas, kan je een bijpassend Belgisch biertje proeven. Een harmonieus geheel!

METRO Zuivel en kaas

Waarom kiezen voor Belgische kazen van metro?

Zeer uitgebreid gamma
Lokale producten
Van basis- tot topproducten

Ons aanbod belgische kazen

METRO Belgische kaas Berloumi

Berloumi

METRO biedt de Belgische variant aan van de Cypriotische Halloumi: de Berloumi. Berloumi is een Belgische grillkaas, gemaakt van lokale koeienmelk. In elke seizoen krijgt hij een andere marinade: van chilipeper en munt in de lente tot gerookte toetsen in de winter. Met de Berloumi kan je alle kanten uit in de keuken. Bakken, grillen of frituren. Heerlijk in een zomerse salade of als vleesvervanger op jouw menu.
METRO Belgische kaas geraspte kaas

Geraspte Brugge kaas

Wist je dat Brugge kaas de absolute nummer één is bij de harde en halfharde kazen? METRO kiest voor een uniek op en top Belgisch product. Sinds kort kan je de karaktervolle smaak van Brugge kaas ook in geraspte vorm bekomen. Ideaal voor al je pasta's!
METRO Belgische kaas abdijkazen

Een groot aanbod

Ons assortiment Belgische kazen is eindeloos. Denk maar aan de klassieke abdijkazen als Orval, Maredsous, Chimay en Brugge kaas. Maar ook de minder bekende Flandrien en Bouquet des moines vind je bij METRO. Voor elke horecazaak vind je bij METRO de juiste Belgische kaas.