Bij metro is je wijnkaart in goede handen

In meer dan 20 landen zijn onze sommeliers voortdurend op zoek naar de beste wijnen. Dat vind je enkel en alleen bij METRO. Zo kan je moeiteloos een persoonlijke wijnkaart samenstellen en regelmatig vernieuwen. Je mag rekenen op ons solide team van experts voor advies en het uitkiezen van wijnen die perfect bij je menu passen.

METRO Wijn overview

Waarom kiezen voor wijnen van metro?

Enorme keuze
Een exclusief aanbod
De expertise van onze gebrevetteerde sommeliers

Waarom kiezen voor metro als jouw leverancier?

Op maat van jouw zaak

Bij METRO werken we op maat van jouw zaak. Ten eerste met ons uniek aanbod aan gespecialiseerde horecawijnen. Ten tweede door onze ervaren sommeliers die voor je klaarstaan met deskundig advies. Kies uit wijnen met prijsgarantie en zet wijn op je kaart die je enkel en alleen bij METRO vindt. Deze exclusiviteit zorgt ervoor dat je zelf je marge kan kiezen. Verplichte afnames zijn er niet.

Hulp bij je wijnkaart

De juiste wijn bij het juiste gerecht kiezen is niet simpel, zeker niet als de menukaart geregeld verandert. Onze experten staan je graag bij in het samenstellen van jouw wijnkaart. Samen gaan we op zoek naar de wijnen die het best bij jouw menu passen, op maat van jouw gasten en je budget. Breng je menu zeker mee, dan doen onze sommeliers een voorstel. Samen proeven hoort er natuurlijk ook bij!

Wine of the year

Bij METRO verkiezen de experts elk jaar een Wine of the Year. Een wijn uit een bijzonder wijnhuis dat zeker jouw aandacht verdient door een interessante prijs-kwaliteitverhouding. Een echte musthave voor je wijnkaart!

Prijsgarantie wijnen

Voor wijnen met prijsgarantie garanderen we dat de prijs niet stijgt zolang de folder geldig is. Indien mogelijk verlagen we zelfs de prijs. Zo ben je een langere periode zeker van je aankoopprijs en kom je niet voor verrassingen te staan.

Dit is ideaal voor:

  • huiswijnen die nood hebben aan een stabiele prijs
  • suggestiewijnen die je vooraf wilt vastleggen
  • je gedrukte prijslijst die langere tijd meegaat
  • feestzalen, recepties en evenementen die vooraf een offerte bij de klant indienen.
ASSORTIMENT
Proefonze Wine of the Year 2022
Naar de winkels
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in