Een uitgebreide keuze aan vlees bij METRO

Wij weten dat jouw klanten steeds meer belang hechten aan de kwaliteit van het vlees. Daarom garanderen wij jou dat het vlees dat je bij METRO koopt, 100% traceerbaar is. We gaan van zeer voordelige producten met een behoorlijke kwaliteit tot premium-producten voor de meest veeleisende restaurateur.

Rundsvlees

Ontdek ons volledige gamma vlees

Onze sterktes

Alles onder een dak
Inspiratie
Jarenlange ervaring van personeel en chefs

Waarom kiezen voor METRO als jouw vleesleverancier?

Heel veel keuze

Vlees voor de dagschotel in jouw brasserie, of voor een zevengangen menu in een culinair restaurant? In het assortiment vlees bij METRO vind je zeker je keuze.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Met promoties in zowel onze maandelijkse folder als in onze wekelijkse 'De Laagste Prijzen' e-mail, ben je zeker van de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Tip: wanneer je jouw weekmenu afstemt op onze prijzen, werk je actief aan een lagere foodcost. En dat betekent meer omzet voor jou.

We volgen de seizoenen

Seizoensmatig zit je goed bij METRO. Per seizoen bieden we je een sterk assortiment vlees aan, zowel vers als diepvries. Tijdens het wildseizoen vind je bij ons ruim en omvattend assortiment met verschillende herkomstlanden en snijwijzen voor elk ras en iedere soort.

Kies voor optimale efficiëntie in de keuken met vlees op maat

Grotere of kant-en-klare porties? Alles kan in functie van je behoeften én op maat van jouw horecazaak. Kies uit een breed assortiment en bestel precies wat je nodig hebt voor een optimale foodcost. Wat je in de namiddag bestelt, staat de volgende dag al voor je klaar nog voor de METRO-winkel opent. 

Bovendien trekken we de vleesproducten vacuüm of verpakken ze onder bewarende atmosfeer. Zo blijven ze langer vers. Daarnaast geven we je de garantie van een korte keten: ons vlees komt zoveel mogelijk van lokale leveranciers. Het vlees is zo steeds eenvoudig te traceren. Daarnaast ligt de focus hier op duurzaamheid, eerlijke handel en ethisch verantwoord ondernemen in de horecasector.


Heb je onze eigen merken al geprobeerd?


Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel tot succes van onze eigen merken. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horecaspecialisten.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in