Metro, jouw leverancier van verse vis

Vis wordt bij METRO in ideale omstandigheden aangeleverd en gepresenteerd. We stellen alles in het werk om de koudeketen niet te onderbreken met onder andere een speciale geklimatiseerde loskade en een presentatie op ijs in een gekoelde winkelruimte. De togen worden uiteraard elke dag grondig gereinigd. Beschik je zelf niet over koelhouders voor transport? Dan bieden wij je geladen koelelementen of koelijs op -70°C aan.

METRO Vis verse vis overview

Waarom kiezen voor verse vis van METRO?

Delivery
Dagverse leveringen
Uitgebreid aanbod
IFS-certificaat

waarom kiezen voor Verse vis van metro?

Een groot en vers assortiment

Koop je jouw verse vis in jouw METRO-winkel, dan mag je rekenen op een groot en uitgebreid assortiment waarbij versheid, kwaliteit en duurzaamheid steeds voorop staan. Zo heb jij al minstens 4 goede redenen om jouw verse vis bij METRO te halen. 

Voedselveiligheid staat voorop

De verse vis die je koopt in jouw METRO-winkel voldoet aan de IFS-norm of International Food Standard. IFS-normen zijn uniforme voedsel-, product- en servicenormen. Ze zorgen ervoor dat IFS-gecertificeerde bedrijven een product of een dienst leveren dat voldoet aan de specificaties van de klant, terwijl ze continu werken aan procesverbeteringen. Zo ben je zeker dat de vis die je serveert beantwoordt aan de laatste normen.

Ons aanbod verse vis

METRO Vis North Sea

North Sea Chefs

Onder de koepel North Sea Chefs brengen Belgische topchefs in samenwerking met onze visserij vergeten schatten uit de Noordzee opnieuw onder de aandacht. Ze gaan ook met bijvangst creatief aan de slag en promoten zo een duurzamer visbeleid. Filip Claeys en Rudi Van Beylen lanceerden dit initiatief en kwaliteitslabel in 2013. Hun producten vind je bij METRO sinds januari 2015. Een mooie inspiratiebron om minder bekende vissoorten op je kaart te zetten: rode poon, pieterman, zeekat of steendolk.
METRO Vis Petit Bateaux

Petits Bateaux

Vissersboten van minder dan 24 meter met een bemanning van maximaal 6 vissers die dagelijks uitvaren ... Maak kennis met de Bretoense ‘Petits Bateaux’, die teruggrijpen naar artisanale visserij in familiekring. Ze vangen verse vis van optimale kwaliteit en hebben geen schadelijke impact op het zeeleven.
METRO Vis mediterraanse vis

Mediterraanse vis

In de Middellandse Zee treffen we totaal andere vissoorten aan dan in onze Noordzee. Vaak zijn het variëteiten met fijn en erg smaakvol vlees. Ze komen uiteraard perfect tot hun recht in Provençaalse recepten, zoals bouillabaisse. Het zou zonde zijn ze te beperken tot de klassiekers. Combineer ze naar hartenlust met de meest uiteenlopende smaken.