Lekkere zeevruchten bij metro, jouw groothandel in schaal- en schelpdieren

METRO doet er alles aan om je de mooiste zeevruchten aan te bieden. Daarom bevoorraden wij onze winkels dagelijks. Verser dan vers, een royale keuze voor de beste prijs, dat is ons motto. Dankzij METRO, jouw groothandel in schelpdieren, bied je jouw klanten producten van topkwaliteit aan waarvan de oorsprong gegarandeerd is.

METRO Vis schaaldieren overview

Waarom kiezen voor schaal- en schelpdieren van METRO?

De beste prijs-kwaliteitverhouding
Altijd vers
Grote keuze

Drie redenen om voor schaal- en schelpdieren van metro te kiezen

Een uitgebreid gamma

Elke week vind je bij METRO meer dan 70 verschillende soorten vis en schaaldieren. Ons uitgebreide aanbod is uniek in België. In elke METRO-winkel zijn er kreeften op voorraad. Ze zitten in homariums om hun versheid tot het laatste moment te garanderen. Onze kreeft komt voornamelijk uit Canada. Tijdens hun seizoen zijn ook de Europese kreeft en de Oosterschelde kreeft beschikbaar.

Onmiskenbare kwaliteit

Schelpdieren hebben een onmiskenbare voedingswaarde, maar ze moeten wel extreem vers zijn. Nauwelijks uit hun natuurlijke omgeving worden schaal- en schelpdieren gecontroleerd, geëtiketteerd en naar de METRO-diensten gestuurd. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit (temperatuur, productconformiteit, levendigheid voor levende producten ...). De producten vertrekken vervolgens naar de METRO-magazijnen. Regelmatige leveringen garanderen dat onze schaal- en schelpdieren ultravers zijn, van maandag tot en met zaterdag.

Versheid gegarandeerd

Onze inkopers selecteren de fijnste schaal- en schelpdieren. Zo kan iedereen met superverse producten van de hoogste kwaliteit aan de slag. Om je de mooiste zeevruchten aan te bieden, bevoorraden wij ons dagelijks vanuit veilingen en leveranciers van gekweekte producten. Dankzij METRO ben je er zeker van dat je jouw klanten producten van topkwaliteit aanbiedt waarvan de oorsprong altijd gegarandeerd is.