Kwaliteitsvolle oesters bij metro

METRO heeft een uitzonderlijke selectie van oesters, gewaardeerd door kenners. Onze inkopers selecteren de fijnste parels uit de zee. Wij bieden een rijk gamma aan premium producten om te eren op gastronomische tafels. Maar ook meer toegankelijke producten voor het groter publiek worden van de hoogste kwaliteitseisen geselecteerd. 

METRO Vis Oesters overview

Waarom kiezen voor de oesters van METRO?

Voor ieder wat wils
Uitgebreid assortiment
Flexibiliteit

Drie redenen om voor OESTERS van metro te kiezen

Je vindt bij METRO een zeer uitgebreid assortiment van basis oesters tot premium producten tijdens de eindejaarsperiode en de feestperiode in het voorjaar.

Een uitgebreid aanbod van Zeeuwse, Ierse en Franse oesters  uit verschillende streken. We hebben bovendien een samenwerking met enkele lokale coöperatieven in Frankrijk voor onze premium producten.

Koop wat je nodig hebt. Zijn oesters razend populair in jouw restaurant? Dan heb je uiteraard een groter aantal nodig. Bij METRO kies je uit kistjes van 12, 24 of 50 oesters.

Ons aanbod oesters

METRO Vis Noermandische oester

Normandische oesters

De beroemde Normandische kustlijn, met hevige winden en spectaculaire springvloeden, zorgt voor jodiumrijke oesters met een volle smaak.
METRO Vis Bretoense oester

Bretoense oesters

In Bretagne zorgen de warme golfstroom en de rijkdom aan afzettingen voor oesters van hoge kwaliteit met een ziltige smaak.
METRO Vis Zeeuwse oester

Zeeuwse oesters

Het unieke zoutgehalte van de Oosterschelde levert volle Zeeuwse oesters op met een subtiele smaak. Van september tot en met april kan je jouw klanten verwennen met deze Zeeuwse delicatesse.