Een assortiment zo rijk als de zee diep is

Zoet- en zoutwatervis, schaal- en schelpdieren, zeewieren, eitjes en andere visproducten ... Samen met vis in blik, gerookte, gedroogde en diepvriesvis, vind je een aanbod bij METRO dat bijna zo rijk is als de zee diep is. 

METRO Vis overview

Ontdek ons volledige gamma vis

Waarom kiezen voor vis van metro?

Alles onder één dak
Veel inspiratie en talrijke degustaties
Jarenlange ervaring van personeel en chefs

Waarom kiezen voor metro als jouw visleverancier?

Dagverse leveringen

METRO heeft dagverse vis en schaal- en schelpdieren rechtstreeks van de beste veilingen ter wereld. We selecteren steeds met het oog op versheid, kwaliteit en duurzaam beleid, waaronder lijnvisvangst. Doorheen het jaar zijn er meer dan 80 soorten verse vis en schaal- en schelpdieren beschikbaar, variërend volgens de seizoenen. Onze chefs hebben jarenlang ervaring in de horeca en staan je graag bij!

Alles onder één dak

De METRO-klant hoeft geen aparte vlees-, vis- en drankenleverancier te hebben, maar kan alles op een plek afnemen. Onze chefs helpen je graag bij het samenstellen van je visgerechten en onze sommelier helpt je met jouw wijnkaart.

Volgens de foodtrends

De nieuwste trends, die volgen we op de voet. We delen ze met jou en inspireren je graag via onze folder, CHEF Magazine, sociale media en degustaties in de winkel of op events.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom dragen al onze METRO-visafdelingen aan het IFS-certificaat. Bovendien is elke vis traceerbaar.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in