Trends in horecaterrassen

Gastvrij, stijlvol en comfortabel, je terras nodigt voorbijgangers uit. Het toont in één oogopslag de sfeer van je zaak. Een ​​aantrekkelijk terras zorgt bovendien voor een mooie extra omzet vanaf de eerste zonnestralen. Daarom loont het de moeite de indeling en inrichting goed aan te pakken.

METRO Terras Content teaser

Waarom kiezen voor terrasmeubilair van METRO?

Uitgebreide keuze
Sterke prijs-kwaliteitverhouding
Maatwerk mogelijk

Waarom kiezen voor METRO als jouw leverancier?

Een ruime keuze in terras

Naast het sterke assortiment in de winkel, kies je uit een nog veel bredere keuze op bestelling. Wist je dat we ook samen met jou een volledig project op maat van jouw horecazaak kunnen uitwerken? Zo gaan we steeds voor de meest passende oplossing voor jouw zaak. Bespreek het gerust in jouw METRO-winkel. 

Terrastrends van het moment

Laat je inspireren door deze trends die het momenteel goed doen. Met Urban chic ga je voor de industriële look en ruwe materialen: tafels en stoelen in grijs of zwart metaal, een betonvloer, glazen wanden. Deze look kan je afwerken met oude olievaten of reclameborden in email.

De bohémien recup-stijl is een weloverwogen mix: ga voor dezelfde tafels en zet er verschillende stoelen rond. Een markante blikvanger van de kringwinkel, planten en bedrukt textiel maken deze gemoedelijke look af.

Een klassieker is de elegante bistro-look met gevlochten stoelen of de all time favourite beachsfeer die je gasten instant ontspant.

Heb je onze eigen merken al geprobeerd?


Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel tot succes van onze eigen merken. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horeca-specialisten.

Onze catalogen
METRO Catalogen Terras cosiMETRO Catalogen Terras new gardenMETRO Catalogen terras The BastardMETRO Catalogen Terras Flexfurn x design
METRO Catalogen Terras werzalit
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in