Verse kruiden die echt groen zijn

De verse kruiden van METRO Chef zitten in een duurzame verpakking die maar liefst 100 ton plastic per jaar bespaart. Deze verpakking zorgt bovendien voor een perfecte bewaring van de producten. Je kruiden blijven langer vers, waardoor je minder afval hebt. Goed voor het milieu en goed voor je foodcost, een pure win-win! 

METRO Groenten en fruit Verse kruiden overview

Waarom kiezen voor verse kruiden van METRO?

Een groene verpakking
Het eigen merk METRO Chef
Een kruidenkwekerij in METRO Antwerpen Noord

Waarom kiezen voor metro als jouw leverancier?

Kruiden in pot

Kies uit METRO Chef kruiden en de kruiden die we zelf kweken in de hoogtechnologische winkelserre van InFarm. Deze verse kruiden telen we in de winkel, onder aangepaste ledverlichting. Onze eigen gekweekte kruiden uit Antwerpen Noord vind je enkel in de twee winkels in Antwerpen. Dankzij hun duurzame papieren sleeve kan je ze langer bewaren. De METRO Chef kruiden komen van bij teler Vegobel in Duffel en zijn in elke METRO-winkel verkrijgbaar.

Kruiden in schaaltjes

De kruiden in plastic schaaltjes zijn gemakkelijk te gebruiken, maar gaan minder lang mee dan de verse kruiden in pot. Dit komt omdat het geen planten zijn, enkel losse takjes. Ze zijn zowel afkomstig uit België als het buitenland. De schaaltjes zijn enorm gebruiksvriendelijk en zorgen voor weinig afval. 

metro chef
Ontdek het METRO Chef gamma