Groenten en fruit: professionele kwaliteit en versheid

Hét paradepaardje van METRO: dagverse groenten en fruit, opgeslagen en uitgestald in perfecte omstandigheden. Ruim voor de vervaldatum worden de goederen uit het rek gehaald en vervangen. Dat maakt dat je steeds kunt kiezen uit superverse topkwaliteit. 

METRO Groenten en fruit overview

Waarom kiezen voor groenten & fruit van METRO?

Uitgebreid assortiment, het hele jaar door
Dagverse leveringen
Expertise van onze chefs

Waarom kiezen voor metro als jouw leverancier?

Keuze & kwaliteit

Je hebt een enorme keuze in ultravers, diepvries, voorgesneden groenten en fruit of halffabricaten. We kiezen ervoor om zoveel mogelijk op het ritme van de seizoenen te werken, met een focus op Belgische producten. Onze dagverse leveringen ondergaan altijd een stevige controle. Zo ben jij zeker van de allerbeste kwaliteit.

Groenten & fruit op maat

Groenten en fruit op maat is jouw helpende hand bij je mise-en-place. Alles wordt voor jou speciaal op maat gesneden, gegaard, gefermenteerd, gepickeld ... in het gewenste volume. Daar waar het kan worden de producten zelfs handgesneden. 

Heb je onze eigen merken al geprobeerd?

Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel van het succes van onze eigen merken. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horecaspecialisten.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in