Eenmalig eetgerei

Recepties, foodtrucks, buffetten of take-away: eenmalig eetgerei is onmisbaar voor je horecazaak. Dankzij een ruime keuze uit talloze referenties ben je voorzien op alle situaties. En dit zonder ooit in te boeten op elegantie en ervaring voor de klant. Bij METRO hechten we bovendien het grootste belang aan de milieuvriendelijkheid van het eenmalig eetgerei dat aanbieden. 

METRO Disposables overview

Ons aanbod

Onze sterktes

Uitgebreide keuze
De sterkte van onze eigen merken
Duurzame alternatieven

Waarom kiezen voor METRO als jouw leverancier?

Makkelijk in gebruik

Eenmalig eetgerei maakt de organisatie van je feesten en evenementen gemakkelijker. Als cateraar kan je niet zonder: licht, stapelbaar, onbreekbaar en super handig om te vervoeren.

Het is ook een aanwinst voor restaurants en hotels die recepties in de tuin aanbieden. Het bord of glas dat op tafel blijft staan, kan onmiddellijk worden gesorteerd en weggegooid. Dit vergemakkelijkt de service en de hygiëne blijft gegarandeerd, zelfs tijdens grote recepties. 

Veel mogelijkheden

Dankzij de onklopbare prijs-kwaliteitverhouding kan je met wegwerpservies trends volgen zonder je winstgevendheid in gevaar te brengen. De mogelijkheden zijn onbeperkt: een combinatie van houten borden en bestek, saladebowls, bekers, degelijke tafellakens in een neutrale kleur ... En dit steeds in herbruikbare, biologisch afbreekbare of natuurlijke materialen. Je hebt de keuze tussen biologisch afbreekbare plastic, bamboe of hout.

Sterk in eigen merk

METRO heeft een grote keuze eenmalig eetgerei in eigen merk. En op bestelling is er zelfs nog meer mogelijk. Met steeds de beste kwaliteitsgarantie. METRO Chef producten zijn zo ontwikkeld dat ze kwalitatief even goed of zelfs beter zijn dan de bekende A-merken en dat voor een betere prijs. Bovendien is dit aanbod wegwerpservies specifiek ontwikkeld voor de professionele markt. 

Onze catalogen

Heb je onze eigen merken al geprobeerd?


Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel van het succes van onze eigen merken. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horecaspecialisten.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in